Ammattitaitoiset koirat ja ohjaaja

Homekartoitusta ammattitaidolla ja luotettavasti yli tuhannen kohteen kokemuksella vuodesta 2012.

Olen valmistunut Suomen ensimmäisestä ammatillisesti koulutettujen homekoiraohjaajien koulutuksesta Kannuksen Maaseutuopistosta ja työskennellyt alalla täysipäiväisesti 2012 helmikuusta asti. Lakeuden Homekoirat toimii pääasiassa Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueilla.

2019 aloitin Senaatti kiinteistöjen ylläpitoyksikön K9-tiimissä koiranohjaajana ja sisäolosuhteiden asiantuntijana. Tutkimme valtion omistamia ja ylläpitämiä kiinteistöjä Länsi-Suomen alueella Turku – Jyväskylä – Tampere – Vaasa – Kokkola akselilla. Senaatin myötä olen laajentanut ammattitaitoani myös erilaisten sisäilmamittauksien tekemiseen.

Ammattitaitoa pidän yllä säännöllisesti osallistumalla mm. Suomen homekoirayhdistys ry:n järjestämiin koulutuspäiviin. Osallistumalla alan tapahtumiin, koulutuksiin ja seminaareihin. 2020-21 laajensin osaamistani sisäilma-asiantuntijan koulutuksella. Jatkuva vuoropuhelu jatkotutkijoiden, asiakkaiden ja kollegojen kanssa takaa sen että työn laatu pysyy aina hyvänä ja pyrkimys on kehittyä jatkuvasti.

Ota yhteyttä Maria Jokela 040 753 7765